Тази седмица в рубриката Денят като гозба на Фокус своите рецепти

...
Тази седмица в рубриката Денят като гозба на Фокус своите рецепти
Коментари Харесай

Шедьовър от вкусове: Крем-супа от млечен грах с мента 

Тази седмица в рубриката " Денят като манджа "  на " Фокус " своите предписания показва едно семейство мечтатели и добротворци - Биляна и Тихомир Тодорови. Тяхната фантазия е да вдъхновят от ден на ден хора да водят съзнателен и по-добър живот. Част от него е лесният достъп до същинска и здравословна храна.

Главното настоящо лице в компанията е Тихомир, тъй като има стабилен опит в ресторантьорския бизнес. Биляна като дълготраен бизнесмен дава отговор за връзката с клиентите и пазарното позициониране на фамилния бизнес - платформата за здравословно хранене Blagodaria.bg. 

Първата рецепта, която ви предлагаме е крем-супа от млечен грах с мента .

Необходими съставки: 

- Грах

- Лук

- Масло

- Зеленчуков бульон

- Крутони (по желание)

- Сирене (по желание)

- Яйце (по желание) 

- Пилешко месо (по желание)

" Грах, който може да бъде консерва, може да бъде замразен. Много бързо се подготвя. Да караме по ограничения и теглилки старешки: една шепа грах, който се охлажда, авансово се задушава малко лук, и вероятно съгласно вида хранене, който има клиентът, може малко масло да се постави, може в случай че е без млечни, без глутен, без лактоза, рецептата се трансформира съгласно спецификата на потребността на клиента ", изясни Тихомир.

" Може да се добави бульон, зеленчуков бульон, който подчертава усета. Можем да сложим по желания крутони, можем да прибавим някакъв вид артикул като яйце, някакъв вид сирене също, а може да се добави и месо – в смисъл пилешко ", посъветва той.

" Аз обичам да прибавям и сурови тиквени семки, защото са доста богати на магнезий, и в действителност допълват и несъмнено вършат още по-вкусна и засищаща тази чорба. И в композиция с крутоните, в случай че не искаш да преяждаш на вечеря, това е превъзходен вид ", сподели от своя страна Биляна Тодорова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР